⦁ Για τη πραγματοποίηση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει να ακολουθείσετε βήμα βήμα τις οδηγίες χρήσης ,που αναγράφονται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα μας.
⦁ Η εγγραφή σας ως μέλη του ηλεκτρουνικού μας καταστήματος απαιτεί την καταγραφή βασικών προσωπικών στοιχείων για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και της εγγραφή σας ως μέλη του e shop μας.Η εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας , τα οποία θα σταλούν απευθείας στο κατάστημα για την ετοιμασία και παράδοση της παραγγελίας σας.
⦁ Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιούνται για καμία άλλη ενέργεια εκτός παραγγελίας του προσωπικού μας καταστήματος e shop και προστατεύονται από την ίδια την επιχείρηση.


ΠΛΗΡΩΜΕΣ :
⦁ Με αντικαταβολή στο courier της ΕΛΤΑ courier .
⦁ Με κάρτα χρεωστική και πιστωτική .
⦁ Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.


ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ προϊόντων :
⦁ Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
⦁ Γίνεται αλλαγή σε είδος εντός 15 ημερών .
⦁ Τα προϊόντα με ένδειξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ δεν αλλάζονται.
⦁ Η συσκευασία του προϊόντος που προορίζεται για αλλαγή -επιστροφή δεν πρέπει να έχει φθαρεί ή καταστραφεί.
⦁ Τα έξοδα αποστολής της αλλαγής του προϊόντος προς το κατάστημά μας τα χρεώνεται ο καταναλωτής .
⦁ Η επιστροφή γίνεται ,αφού έχετε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το καταστημά μας στο τηλέφωνο 210 -9613457.


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
⦁ Μπορείται να παραλάβετε την παραγγελία σας ανεξαρτήτως ποσού από το κατάστημα μας στο Νέο Κόσμο Κάρπου 16 και Άνω Γλυφάδα Γεωργίου Γεννηματά 163 δωρεάν.
⦁ Ανεξαρτήτου ποσού θα γίνεται η παράδοση της παραγγελίας σας στο χρονικό όριο μια με τρεις εργάσιμες ημέρες.Η παραλαβή του πακέτου σας θα γίνεται δωρεάν .


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ :
⦁ Το e shop της επιχείρησης Α.ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ,καθώς και όλο το περιεχομενό του και το σύνολο του παρόντος υλικού περιλαμβάνεται σε αυτό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και του ιδιοκτήτη της Αλεξάνδρου Κουρσάρου του Δημητρίου και η παραβιασή του και η αντιγραφή όλου του υλικού ,που περιέχει διώκεται ποινικά.